Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12880
Title: Органолептичні показники червоної зернистої ікри
Other Titles: Organoleptic indicators of red granular caviar
Authors: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Keywords: ікра червона зерниста;харчовий продукт;органолептичні показники;горбуша;1 і 2 ґатунок;granular red caviar;food product;organoleptic characteristics;pink salmon;grades 1 and 2
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Король-Безпала Л.П. Органолептичні показники червоної зернистої ікри / Л.П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р .).– Біла Церква, 2024 .- С. 9-11.
Abstract: Здоров'я організму багато в чому залежить від корисних продуктів в раціоні людини. Тому показники якості та безпеки є важливими факторами контролю його придатності. Червона ікра горбуші вважається цінним продуктом харчування, яка містить повноцінний білок, засвоювані жири, мінеральні речовини і вітамін.
Description: The health of the body largely depends on healthy foods in the human diet. Therefore, properties and preservation characteristics are fundamental factors in controlling its suitability. Red pink salmon caviar is considered a valuable food product containing complete protein, digestible fats, minerals and vitamins.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12880
metadata.dc.identifier.udc: 006.032:664.955:597.552.51
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Orhanoleptychni_p.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.