Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542
Назва: | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту |
Інші назви: | Justification of the choice of plant raw materials for the development of a yogurt dessert |
Автори: | Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Halyna Крижак, Лілія Миколаївна Kryzhak, Lilia Іваніщева, Ольга Анатоліївна Ivanishcheva, Olga |
Ключові слова: | йогурт;yogurt;властивості;properties;фісташкове борошно;pistachio flour;рослинна сировина;plant raw materials;йогуртовий десерт;yogurt dessert |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Херсонський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Калініна Г.П. Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту / Г.П. Калініна, Л.М. Крижак, О.А. Іваніщева // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2022. - Вип. 6. – С. 68-73. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.6.9 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, складними поліcaxaридaми, вітамінами тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження. |
Опис: | An analytical review of the chemical composition and properties of plant raw materials was conducted with the further aim of developing a yogurt dessert. A finely dispersed powder based on plant raw materials – pistachio flour – was used as the research material. Enriching yogurts with plant raw materials will provide the product with proteins, fats, complex polysaccharides, vitamins and minerals of plant origin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542 |
УДК: | 663.911.1:641.85:637.146.34(045) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Obgruntuvanniam_vyb.pdf | 397,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.