Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542
Назва: Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту
Інші назви: Justification of the choice of plant raw materials for the development of a yogurt dessert
Автори: Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Halyna
Крижак, Лілія Миколаївна
Kryzhak, Lilia
Іваніщева, Ольга Анатоліївна
Ivanishcheva, Olga
Ключові слова: йогурт;yogurt;властивості;properties;фісташкове борошно;pistachio flour;рослинна сировина;plant raw materials;йогуртовий десерт;yogurt dessert
Дата публікації: 2022
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Калініна Г.П. Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту / Г.П. Калініна, Л.М. Крижак, О.А. Іваніщева // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2022. - Вип. 6. – С. 68-73. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.6.9
Короткий огляд (реферат): Проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, складними поліcaxaридaми, вітамінами тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження.
Опис: An analytical review of the chemical composition and properties of plant raw materials was conducted with the further aim of developing a yogurt dessert. A finely dispersed powder based on plant raw materials – pistachio flour – was used as the research material. Enriching yogurts with plant raw materials will provide the product with proteins, fats, complex polysaccharides, vitamins and minerals of plant origin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542
УДК: 663.911.1:641.85:637.146.34(045)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Obgruntuvanniam_vyb.pdf397,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.