Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.contributor.authorКрижак, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorKryzhak, Lilia-
dc.contributor.authorІваніщева, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorIvanishcheva, Olga-
dc.date.accessioned2025-02-10T13:19:47Z-
dc.date.available2025-02-10T13:19:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКалініна Г.П. Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту / Г.П. Калініна, Л.М. Крижак, О.А. Іваніщева // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2022. - Вип. 6. – С. 68-73. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.6.9uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542-
dc.descriptionAn analytical review of the chemical composition and properties of plant raw materials was conducted with the further aim of developing a yogurt dessert. A finely dispersed powder based on plant raw materials – pistachio flour – was used as the research material. Enriching yogurts with plant raw materials will provide the product with proteins, fats, complex polysaccharides, vitamins and minerals of plant origin.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, складними поліcaxaридaми, вітамінами тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХерсонський державний аграрно-економічний університетuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectpropertiesuk_UA
dc.subjectфісташкове борошноuk_UA
dc.subjectpistachio flouruk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectplant raw materialsuk_UA
dc.subjectйогуртовий десертuk_UA
dc.subjectyogurt dessertuk_UA
dc.titleОбґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десертуuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the choice of plant raw materials for the development of a yogurt dessertuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc663.911.1:641.85:637.146.34(045)uk_UA
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.6.9-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Obgruntuvanniam_vyb.pdf397,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.