Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Halyna | - |
dc.contributor.author | Крижак, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kryzhak, Lilia | - |
dc.contributor.author | Іваніщева, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ivanishcheva, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T13:19:47Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T13:19:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Калініна Г.П. Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту / Г.П. Калініна, Л.М. Крижак, О.А. Іваніщева // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2022. - Вип. 6. – С. 68-73. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.6.9 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13542 | - |
dc.description | An analytical review of the chemical composition and properties of plant raw materials was conducted with the further aim of developing a yogurt dessert. A finely dispersed powder based on plant raw materials – pistachio flour – was used as the research material. Enriching yogurts with plant raw materials will provide the product with proteins, fats, complex polysaccharides, vitamins and minerals of plant origin. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, складними поліcaxaридaми, вітамінами тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | властивості | uk_UA |
dc.subject | properties | uk_UA |
dc.subject | фісташкове борошно | uk_UA |
dc.subject | pistachio flour | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | plant raw materials | uk_UA |
dc.subject | йогуртовий десерт | uk_UA |
dc.subject | yogurt dessert | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту | uk_UA |
dc.title.alternative | Justification of the choice of plant raw materials for the development of a yogurt dessert | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.911.1:641.85:637.146.34(045) | uk_UA |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.6.9 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Obgruntuvanniam_vyb.pdf | 397,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.