Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13544
Назва: Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас
Інші назви: Features of the production technology of raw-cured sausages
Автори: Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Halyna
Крижак, Лілія Миколаївна
Kryzhak, Lilia
Ключові слова: ковбаса;raw materials;сировина;sausage;технологія;technology
Дата публікації: 2024
Видавництво: Продовольча індустрія АПК
Бібліографічний опис: Калініна Г.П. Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас / Г.П. Калініна, Л.М. Крижак / Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – С. 26-28.
Короткий огляд (реферат): Процес виготовлення даних видів ковбас є трудомістким і вимагає особливої уваги, оскільки технологія їхнього виробництва не передбачає теплової обробки, а готовність продукту досягається в результаті тривалого дозрівання і сушіння, під час яких у м’ясному фарші під впливом мікробіальних ферментів та ферментів тканин м’яса відбуваються біохімічні процеси, які формують якісні показники готової продукції.
Опис: The process of making these types of sausages is laborious and requires special attention, since the technology of their production does not involve heat treatment, and the readiness of the product is achieved as a result of long-term ripening and drying, during which biochemical processes occur in the minced meat under the influence of microbial enzymes and enzymes of meat tissues, which form the quality indicators of the finished product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13544
УДК: 637.524
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_tekhnolohii.pdf711,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.