Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13544
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.contributor.authorКрижак, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorKryzhak, Lilia-
dc.date.accessioned2025-02-10T13:42:04Z-
dc.date.available2025-02-10T13:42:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКалініна Г.П. Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас / Г.П. Калініна, Л.М. Крижак / Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – С. 26-28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13544-
dc.descriptionThe process of making these types of sausages is laborious and requires special attention, since the technology of their production does not involve heat treatment, and the readiness of the product is achieved as a result of long-term ripening and drying, during which biochemical processes occur in the minced meat under the influence of microbial enzymes and enzymes of meat tissues, which form the quality indicators of the finished product.uk_UA
dc.description.abstractПроцес виготовлення даних видів ковбас є трудомістким і вимагає особливої уваги, оскільки технологія їхнього виробництва не передбачає теплової обробки, а готовність продукту досягається в результаті тривалого дозрівання і сушіння, під час яких у м’ясному фарші під впливом мікробіальних ферментів та ферментів тканин м’яса відбуваються біохімічні процеси, які формують якісні показники готової продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПродовольча індустрія АПКuk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleОсобливості технології виробництва сиров’ялених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the production technology of raw-cured sausagesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.524uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_tekhnolohii.pdf711,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.