Наукові публікації : [244] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 244
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta
2021Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2018Вміст мінеральних речовин в сухій біомасі личинки chironomus отриманої в умовах біокомплексуКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2018Мінеральний склад сухої біомаси личинок Chironomus, вирощених на поживному середовищі із вмістом дріжджованої маси шроту насіння соняшникуКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2017Виявлення мікробіологічного складу поживного середовища для личинки Chironomus після термічної обробки і без неїКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2017Амінокислотний склад білкової добавки як складової поживного середовища для личинки chironomusКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2017Визначення амінокислотного складу білкової добавки з метою використання її для поживного середовища личинки ChironomusКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Активність води – якісний показник молочних консервівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молокаЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia
2021Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструкторомОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systemsStadnyk, Igor; Стадник, Ігор; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана; Kopylova, Kateryna; Копилова, Катерина; Petrov, Pylyp; Петров, Пилип; Bal-Prylypko, Larysa; Баль-Прилипко, Лариса; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2021Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product ProcessingDroździel, Paweł; Дродзель, Павел; Vitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна
2021Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукціїМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Технологія вирощування та годівля мальків коропаКороль-Безпала, Леся Петрівна; Врадій, Олена Олександрівна; Ломова, Неоніла Миколаївна; Korol-Bezpala, Lesya; Vradiy, Elena; Lomova, Neonila
2020Удосконалення біотехнології вирощування личинок chironomus та використання їх у рибництвіКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesya
2021Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 244