Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7871
Назва: Неорганічний та нанопрепарат селену, їх характеристика та вплив на вирощування перепелів
Інші назви: Inorganic and nanopreparation of selenium, their characteristics and influence on quail breeding
Автори: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskii, Volodymyr
Ключові слова: селеніт натрію;нано-селен;пробіотик;перепел;ліпідний обмін;sodium selenite;nano-selenium;probiotic;quail;lipid metabolism
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Цехмістренко О. Неорганічний та нанопрепарат селену, їх характеристика та вплив на вирощування перепелів / О. Цехмістренко, С. Цехмістренко, В. Бітюцький // Розвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Таврійський державний агротехнологічний університет, 30 вересня 2022 р.) .- Запоріжжя, 2022 .- С. 212–217.
Короткий огляд (реферат): Досліджено дієтичний вплив різних форм селену на ліпідний обмін та інтенсивність росту перепелів. Встановлено достовірно вищий ефект за застосування нано-селену. Зроблено висновок, що додавання нано-селену у дозі 0,3 мг (SeNPs)/кг корму+пробіотик (2,5×106 КУО на голову/добу) для перепелів покращує їх продуктивність і має гіполіпідемічний ефект.
Опис: The dietary effect of different forms of selenium on lipid metabolism and the intensity of quails is investigated. A significantly higher effect of nano-perennial is established. It is concluded that the addition of nano-perennial at a dose of 0.3 mg (SENPS)/kg of feed + probiotic (2.5×106 CFU per head/day) for quails improves their performance and has a hypolipidemic effect.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7871
УДК: 577.15:636.087.72
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Neorhanichnyi_ta_nano.pdf368,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.