Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 244
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Застосування алкалоїдів у ветеринарії та медицині | Сунгуров, Павло Валерійович; Sungurov, Pavlo; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |
2007 | Процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве | Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy |
2008 | Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве | Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy |
2022 | Молочні консерви: чинники підвищення збереженості | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2022 | Cинтез наночастинок селену з використанням “зелених” технологій | Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Співак, Микола Якович; Spivak, Mykola; Тимошок, Наталія Олександрівна; Tymoshok, Natalia; Демченко, Олександр Анатолійович; Demchenko, Alexander |
2022 | Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana |
2022 | Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом | Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor |
2022 | Аналіз споживання меду в Україні | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Стах, Богдан Євгенович; Stach, Bogdan |
2022 | Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan |
2022 | Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селену | Вакула, Богдан Володимирович; Vakula, Bogdan; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |
2022 | Біоакумуляція Селену дощовими черв'яками (Eisenia Fetida) у вермікомпостуванні | Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana; Онищенко, Любов Степанівна; Onyshchenko, Liubov; Шулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha |
2022 | Технологія низькокалорійного молочного морозива | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana |
2021 | Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes | Bilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна |
2021 | Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage | Minorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович |
2021 | Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey |
2021 | Перспективы применения инулина в молочных продуктах | Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila |
2020 | Использование микрозелени в технологии творожных продуктов | Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana |
2021 | Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria |
2021 | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna |
2022 | Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 244