Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
Назва: | Яєчний меланж у харчовій промисловості |
Інші назви: | Egg melange in the food industry |
Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Гвоздьов, Роман Валерійович Hvozdyov, Roman Valeriyovych Кречковський, Андрій Володимирович Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych |
Ключові слова: | продукти харчування;яйця;меланж;технологія;переробка;food products;eggs;melange;technology;processing |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л.П. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. / Л.П. Король-Безпала, Р.В. Гвоздьов, А.В. Кречковський // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ. - 2023. – С. 23-24 |
Короткий огляд (реферат): | Рівень харчування населення України постійно змінюється, але щоденна потреба організму людини в нормі раціону потребує вуглеводи, білки, жири, вітаміни, мінерали та водний баланс. |
Опис: | The level of nutrition of the population of Ukraine is constantly changing, but the daily need of the body A person's normal diet requires carbohydrates, proteins, fats, vitamins, minerals and water balance. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822 |
УДК: | 637.4:664 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yaiechnyi_melanzh.pdf | 910,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.