Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
Назва: Яєчний меланж у харчовій промисловості
Інші назви: Egg melange in the food industry
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Гвоздьов, Роман Валерійович
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
Кречковський, Андрій Володимирович
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
Ключові слова: продукти харчування;яйця;меланж;технологія;переробка;food products;eggs;melange;technology;processing
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. / Л.П. Король-Безпала, Р.В. Гвоздьов, А.В. Кречковський // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ. - 2023. – С. 23-24
Короткий огляд (реферат): Рівень харчування населення України постійно змінюється, але щоденна потреба організму людини в нормі раціону потребує вуглеводи, білки, жири, вітаміни, мінерали та водний баланс.
Опис: The level of nutrition of the population of Ukraine is constantly changing, but the daily need of the body A person's normal diet requires carbohydrates, proteins, fats, vitamins, minerals and water balance.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
УДК: 637.4:664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yaiechnyi_melanzh.pdf910,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.