Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.contributor.authorГвоздьов, Роман Валерійович-
dc.contributor.authorHvozdyov, Roman Valeriyovych-
dc.contributor.authorКречковський, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorKrechkovsky, Andrey Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2024-06-17T11:18:23Z-
dc.date.available2024-06-17T11:18:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. / Л.П. Король-Безпала, Р.В. Гвоздьов, А.В. Кречковський // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ. - 2023. – С. 23-24uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822-
dc.descriptionThe level of nutrition of the population of Ukraine is constantly changing, but the daily need of the body A person's normal diet requires carbohydrates, proteins, fats, vitamins, minerals and water balance.uk_UA
dc.description.abstractРівень харчування населення України постійно змінюється, але щоденна потреба організму людини в нормі раціону потребує вуглеводи, білки, жири, вітаміни, мінерали та водний баланс.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectмеланжuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectmelangeuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.titleЯєчний меланж у харчовій промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeEgg melange in the food industryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.4:664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yaiechnyi_melanzh.pdf910,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.