Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Король-Безпала, Леся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Korol-Bezpala, Lesia | - |
dc.contributor.author | Гвоздьов, Роман Валерійович | - |
dc.contributor.author | Hvozdyov, Roman Valeriyovych | - |
dc.contributor.author | Кречковський, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-17T11:18:23Z | - |
dc.date.available | 2024-06-17T11:18:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Король-Безпала Л.П. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. / Л.П. Король-Безпала, Р.В. Гвоздьов, А.В. Кречковський // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ. - 2023. – С. 23-24 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822 | - |
dc.description | The level of nutrition of the population of Ukraine is constantly changing, but the daily need of the body A person's normal diet requires carbohydrates, proteins, fats, vitamins, minerals and water balance. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рівень харчування населення України постійно змінюється, але щоденна потреба організму людини в нормі раціону потребує вуглеводи, білки, жири, вітаміни, мінерали та водний баланс. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | яйця | uk_UA |
dc.subject | меланж | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | eggs | uk_UA |
dc.subject | melange | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | processing | uk_UA |
dc.title | Яєчний меланж у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Egg melange in the food industry | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.4:664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yaiechnyi_melanzh.pdf | 910,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.