Перегляд зібрання за групою - Автори Наріжний, Сергій Анатолійович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 30 до 49 із 83 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирівОрлюк, Юрій Тимофійович; Orlyuk, Yurij; Калмикова, Ганна Феодосіївна; Kalmykovа, Anna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Емульгування жирів в емульсорі роторного типуНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2013Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрація поверхнево-активних речовинГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Молочні консерви: чинники підвищення збереженостіМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукціїМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2018Обґрунтування вибору типу подрібнювача для диспергування обніжжя бджолиногоСніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2016-12-22Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових масШинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Maria; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Єресько, Георгій Олексійович; Yeres'ko, Heorgiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana
2017-11Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжяМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor