Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563
Назва: | Концентрація поверхнево-активних речовин |
Інші назви: | Concentration of surface active substances |
Автори: | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович Guliayev-Zaytsev, Serhiy Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | емульсія;ступінь дестабілізації;поверхнево-активні речовини;технологічна стійкість;емульсор;диспергування;спреди;emulsion;degree of destabilization;surfactants;technological stability;emulsifier;dispersion;spreads |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Гуляєв-Зайцев С.С. Концентрація поверхнево-активних речовин / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 6. – С. 16 ─ 17. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, технологічні та енергетичні параметри одержання жирових емулсій, стійкість отримуваних дисперсних систем, а також якість готової продукції. |
Опис: | The influence of the concentration surface active substances (SAS) on the processes of fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device, technological and energy parameters production of fat emulsions, the stability of the obtained dispersed systems and the quality of the finished products are investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563 |
УДК: | 664.3.033 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Koncentr_PAR1.pdf | 623,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.