Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563
Назва: Концентрація поверхнево-активних речовин
Інші назви: Concentration of surface active substances
Автори: Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: емульсія;ступінь дестабілізації;поверхнево-активні речовини;технологічна стійкість;емульсор;диспергування;спреди;emulsion;degree of destabilization;surfactants;technological stability;emulsifier;dispersion;spreads
Дата публікації: 2008
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Гуляєв-Зайцев С.С. Концентрація поверхнево-активних речовин / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 6. – С. 16 ─ 17.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, технологічні та енергетичні параметри одержання жирових емулсій, стійкість отримуваних дисперсних систем, а також якість готової продукції.
Опис: The influence of the concentration surface active substances (SAS) on the processes of fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device, technological and energy parameters production of fat emulsions, the stability of the obtained dispersed systems and the quality of the finished products are investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koncentr_PAR1.pdf623,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.