Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563
Title: Концентрація поверхнево-активних речовин
Other Titles: Concentration of surface active substances
Authors: Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: емульсія;ступінь дестабілізації;поверхнево-активні речовини;технологічна стійкість;емульсор;диспергування;спреди;emulsion;degree of destabilization;surfactants;technological stability;emulsifier;dispersion;spreads
Issue Date: 2008
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Гуляєв-Зайцев С.С. Концентрація поверхнево-активних речовин / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 6. – С. 16 ─ 17.
Abstract: Досліджено вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, технологічні та енергетичні параметри одержання жирових емулсій, стійкість отримуваних дисперсних систем, а також якість готової продукції.
Description: The influence of the concentration surface active substances (SAS) on the processes of fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device, technological and energy parameters production of fat emulsions, the stability of the obtained dispersed systems and the quality of the finished products are investigated.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563
metadata.dc.identifier.udc: 664.3.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Koncentr_PAR1.pdf623,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.