Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-09T19:05:54Z-
dc.date.available2020-01-09T19:05:54Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГуляєв-Зайцев С.С. Концентрація поверхнево-активних речовин / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 6. – С. 16 ─ 17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3563-
dc.descriptionThe influence of the concentration surface active substances (SAS) on the processes of fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device, technological and energy parameters production of fat emulsions, the stability of the obtained dispersed systems and the quality of the finished products are investigated.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, технологічні та енергетичні параметри одержання жирових емулсій, стійкість отримуваних дисперсних систем, а також якість готової продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectступінь дестабілізаціїuk_UA
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectемульсорuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectdegree of destabilizationuk_UA
dc.subjectsurfactantsuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleКонцентрація поверхнево-активних речовинuk_UA
dc.title.alternativeConcentration of surface active substancesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koncentr_PAR1.pdf623,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.