Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137
Назва: | Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів |
Інші назви: | Efficacy of strains with β -galactosidase activity in technologies of fermented dairy products |
Автори: | Вежлівцева, Світлана Петрівна Vezhlivtseva, Svitlana Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Крушельницька, Наталя Леонідівна Krushelnytska, Natalia Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | безлактозні ферментовані молочні продукти;лактоза;β–галактозидаза;інтолерантість;гідролізована нормалізована гомогенізована пастеризована суміш;lactose-free fermented dairy products;lactose;β-galactosidase;intolerance;hydrolyzed normalized homogenized pasteurized mixture |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Київський національний торговельно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ефективність штамів з β-галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації. електронне видання: матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 27 травня 2021 р.) / . – Київ: Київський нац. торг.-екон. ун-т, 2021 .– С. 134-136. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є системний аналіз сучасної наукової інформації щодо способів зниження вмісту лактози за рахунок використання заквашувальних препаратів на основі штамів з β-галактозидазною активністю та комплексного використання бактеріальних культур і ферментного препарату β-галактозидази під час виробництва ферментованих молочних продуктів |
Опис: | The aim of the work is a systematic analysis of modern scientific information on ways to reduce lactose content through the use of fermenting preparations based on strains with β-galactosidase activity and integrated use of bacterial cultures and enzyme preparation of β-galactosidase in the production of fermented dairy products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137 |
УДК: | 664 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Efektyvnist_shtamiv.pdf | 791,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.