Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137
Назва: Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Інші назви: Efficacy of strains with β -galactosidase activity in technologies of fermented dairy products
Автори: Вежлівцева, Світлана Петрівна
Vezhlivtseva, Svitlana
Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Крушельницька, Наталя Леонідівна
Krushelnytska, Natalia
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: безлактозні ферментовані молочні продукти;лактоза;β–галактозидаза;інтолерантість;гідролізована нормалізована гомогенізована пастеризована суміш;lactose-free fermented dairy products;lactose;β-galactosidase;intolerance;hydrolyzed normalized homogenized pasteurized mixture
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київський національний торговельно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ефективність штамів з β-галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації. електронне видання: матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 27 травня 2021 р.) / . – Київ: Київський нац. торг.-екон. ун-т, 2021 .– С. 134-136.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є системний аналіз сучасної наукової інформації щодо способів зниження вмісту лактози за рахунок використання заквашувальних препаратів на основі штамів з β-галактозидазною активністю та комплексного використання бактеріальних культур і ферментного препарату β-галактозидази під час виробництва ферментованих молочних продуктів
Опис: The aim of the work is a systematic analysis of modern scientific information on ways to reduce lactose content through the use of fermenting preparations based on strains with β-galactosidase activity and integrated use of bacterial cultures and enzyme preparation of β-galactosidase in the production of fermented dairy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137
УДК: 664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efektyvnist_shtamiv.pdf791,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.