Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вежлівцева, Світлана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Vezhlivtseva, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Крушельницька, Наталя Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Krushelnytska, Natalia | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T08:12:22Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T08:12:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ефективність штамів з β-галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації. електронне видання: матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 27 травня 2021 р.) / . – Київ: Київський нац. торг.-екон. ун-т, 2021 .– С. 134-136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137 | - |
dc.description | The aim of the work is a systematic analysis of modern scientific information on ways to reduce lactose content through the use of fermenting preparations based on strains with β-galactosidase activity and integrated use of bacterial cultures and enzyme preparation of β-galactosidase in the production of fermented dairy products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи є системний аналіз сучасної наукової інформації щодо способів зниження вмісту лактози за рахунок використання заквашувальних препаратів на основі штамів з β-галактозидазною активністю та комплексного використання бактеріальних культур і ферментного препарату β-галактозидази під час виробництва ферментованих молочних продуктів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київський національний торговельно-економічний університет | uk_UA |
dc.subject | безлактозні ферментовані молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | лактоза | uk_UA |
dc.subject | β–галактозидаза | uk_UA |
dc.subject | інтолерантість | uk_UA |
dc.subject | гідролізована нормалізована гомогенізована пастеризована суміш | uk_UA |
dc.subject | lactose-free fermented dairy products | uk_UA |
dc.subject | lactose | uk_UA |
dc.subject | β-galactosidase | uk_UA |
dc.subject | intolerance | uk_UA |
dc.subject | hydrolyzed normalized homogenized pasteurized mixture | uk_UA |
dc.title | Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Efficacy of strains with β -galactosidase activity in technologies of fermented dairy products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Efektyvnist_shtamiv.pdf | 791,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.