Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВежлівцева, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorVezhlivtseva, Svitlana-
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorКрушельницька, Наталя Леонідівна-
dc.contributor.authorKrushelnytska, Natalia-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2021-06-01T08:12:22Z-
dc.date.available2021-06-01T08:12:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЕфективність штамів з β-галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації. електронне видання: матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 27 травня 2021 р.) / . – Київ: Київський нац. торг.-екон. ун-т, 2021 .– С. 134-136.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6137-
dc.descriptionThe aim of the work is a systematic analysis of modern scientific information on ways to reduce lactose content through the use of fermenting preparations based on strains with β-galactosidase activity and integrated use of bacterial cultures and enzyme preparation of β-galactosidase in the production of fermented dairy products.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи є системний аналіз сучасної наукової інформації щодо способів зниження вмісту лактози за рахунок використання заквашувальних препаратів на основі штамів з β-галактозидазною активністю та комплексного використання бактеріальних культур і ферментного препарату β-галактозидази під час виробництва ферментованих молочних продуктівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївський національний торговельно-економічний університетuk_UA
dc.subjectбезлактозні ферментовані молочні продуктиuk_UA
dc.subjectлактозаuk_UA
dc.subjectβ–галактозидазаuk_UA
dc.subjectінтолерантістьuk_UA
dc.subjectгідролізована нормалізована гомогенізована пастеризована сумішuk_UA
dc.subjectlactose-free fermented dairy productsuk_UA
dc.subjectlactoseuk_UA
dc.subjectβ-galactosidaseuk_UA
dc.subjectintoleranceuk_UA
dc.subjecthydrolyzed normalized homogenized pasteurized mixtureuk_UA
dc.titleЕфективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeEfficacy of strains with β -galactosidase activity in technologies of fermented dairy productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efektyvnist_shtamiv.pdf791,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.