Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1595
Назва: Обґрунтування вибору типу подрібнювача для диспергування обніжжя бджолиного
Інші назви: Substantiation of the choice of the type of shredder for the dispersion of the bee-pollen
Автори: Сніжко, Ольга Олегівна
Snizhko, Olha
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: обніжжя бджолине;дисперсність порошку;сипучість;насипна маса;подрібнювач;powder dispersity;bee-pollen;bulking;bulk mass;shredder;обножка пчелиная;дисперсность порошка;сыпучесть;насыпная масса;измельчитель
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Сніжко О.О. Обґрунтування вибору типу подрібнювача для диспергування обніжжя бджолиного /О.О.Сніжко,С.А.Наріжний // Матеріали ІI міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» .- Дніпро, 2018 . – С. 82-86.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив подрібнення на якість порошку обніжжя бджолиного за технологічними показниками. Встановлено вплив механічної обробки на дисперсність продукту. Показано, що подрібнення може мати значний вплив на сипучість та насипну масу порошку. Обґрунтовано вибір типу подрібнювача для диспергування обніжжя з метою отримання високоякісної пудри.Исследовано влияние измельчения на качество порошка обножки пчелиной по технологическим показателям. Установлено влияние механической обработки на дисперсность продукта. Показано, что измельчение может иметь значительное влияние на сыпучесть и насыпную массу порошка. Обоснован выбор типа измельчителя для диспергирования обножки с целью получения высококачественной пудры.
Опис: We investigated the effect of shredding on the quality of bee-pollen powder according to technological indices. The influence of mechanical processing on the dispersion of the product is established. It has been shown that grinding may have a significant effect on the bulk density and bulk density of the powder. The choice of the type of shredder for the dispersion of ankle is grounded in order to obtain high-quality powder.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1595
ISBN: 978-966-981-026-7
УДК: 637. 146.34:638.167:168
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Obgruntuvanna.pdf84,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.