Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9117
Назва: Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини
Інші назви: Application of HACCP principles during the production of dairy desserts combined composition of raw materials
Автори: Романчук, Ірина Олегівна
Romanchuk, Irina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Моісеєва, Людмила Олексіївна
Moiseeva, Liudmyla
Крушельницька, Наталя Леонідівна
Krushelnytska, Natalia
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: біологічні і хімічні потенційні небезпеки;критичні точки контролю;екобезпека;biological and chemical potential hazards;critical control points;eco-safety
Дата публікації: 2023
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини / Т. В. Рудакова, І. О. Романчук, А. В. Мінорова та ін. // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 12-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції ( НУХТ, 20 вересня 2023 р.) .– Київ, 2023 .– С. 115 – 120.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведених досліджень було реалізовано принципи системи НАССР, складено перелік біологічних і хімічних потенційних небезпек та визначено 5 критичних точок контролю в технологічному процесі пудингу і крему. Показано, що система НАССР забезпечує організований підхід до виявлення та усунення потенційних небезпек під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини. Впровадження розробленої системи НАССР на підприємстві дозволить отримати готовий продукт із стабільною якістю та безпечністю, що, в свою чергу, підвищить його конкурентоздатність на вітчизняному ринку та гарантуватиме екобезпеку для споживачів.
Опис: As a result of the conducted research, the principles of the HACCP system were implemented, a list of biological and chemical potential hazards was compiled, and 5 critical control points in the technological process of pudding and cream were determined. It is shown that the HACCP system provides an organized approach to identifying and eliminating potential hazards during the production of dairy desserts with a combined composition of raw materials. Implementation of the developed HACCP system at the enterprise will allow obtaining a finished product with stable quality and safety, which, in turn, will increase its competitiveness on the domestic market and guarantee eco-safety for consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9117
ISBN: 978-966-612-302-5
УДК: 637.18
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_pryntsypiv.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.