Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3573
Назва: Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве
Інші назви: Дослідження процесів емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгуючому пристрої
Research of the processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device
Автори: Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Нарижный, Сергей Анатолиевич
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: эмульсия;коалесценция;дестабилизация;гомогенизаторы;диспергирование;эмульгаторы;жировые шарики;технологическая стойкость;спреды;емульсія;коалесценція;дестабілізація;гомогенізатори;диспергування;емульгатори;жирові кульки;технологічна стійкість;спреди;emulsion;coalescence;destabilization;homogenizers;dispersion;emulsifiers;fat globules;technological stability;spreads
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Гуляев-Зайцев С.С. Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Молочна промисловість. – 2007. ─ № 2(37). – С. 37 ─ 41. 41.
Короткий огляд (реферат): Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как интенсивность и продолжительность обработки. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких чинників як інтенсивність і тривалість обробки. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35%.
Опис: The processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device are investigated and the influence of factors such as the intensity and duration of processing is clarified. The optimal parameters for obtaining an emulsion with a fat content of 35% are established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3573
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_protsessov.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.