Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетахЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Вакула, Богдан Володимирович; Vakula, Bogdan
2024Безпечність та якість сметани різних вітчизняних виробників і визначення її фальсифікаціїЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2017Ветеринарно-санітарний контроль безпечності та якості м’ясних продуктівБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Семанюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Сердюков, Ярослав Костянтинович; Serdioucov, Jaroslav; Щуревич, Григорій Панасович; Schyrevuch, Grygorii
2015Ветеринарно-санітарний контроль рибопродуктів у супермаркетахБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Салата, Володимир Зінов’євич; Salata, Volodymyr; Сердюков, Ярослав Константинович; Serdioucov, Jaroslav; Щуревич, Григорій Панасович; Schyrevuch, Grygorii
2012Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди рокуНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochу, Valentyna
2013Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогуртуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2018Санітарно-гігієнічна експертиза меду – запорука якості та його безпечностіЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2018Санітарно-гігієнічна оцінка молока коров’ячого різних виробників відповідно до міжнародних вимогБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Артеменко, Людмила Павлівна; Artemenko, Ludmila; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Дашковський, Олег Остапович; Dashkovskyy, Oleh
2014Технологічні властивості молока кіз зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liydmila