Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетах
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svetlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Вакула, Богдан Володимирович
;
Vakula, Bogdan
2024
Безпечність та якість сметани різних вітчизняних виробників і визначення її фальсифікації
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svitlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
2017
Ветеринарно-санітарний контроль безпечності та якості м’ясних продуктів
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
;
Семанюк, Володимир Іванович
;
Semaniuk, Volodymyr
;
Сердюков, Ярослав Костянтинович
;
Serdioucov, Jaroslav
;
Щуревич, Григорій Панасович
;
Schyrevuch, Grygorii
2015
Ветеринарно-санітарний контроль рибопродуктів у супермаркетах
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Салата, Володимир Зінов’євич
;
Salata, Volodymyr
;
Сердюков, Ярослав Константинович
;
Serdioucov, Jaroslav
;
Щуревич, Григорій Панасович
;
Schyrevuch, Grygorii
2012
Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochу, Valentyna
2013
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2018
Санітарно-гігієнічна експертиза меду – запорука якості та його безпечності
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2018
Санітарно-гігієнічна оцінка молока коров’ячого різних виробників відповідно до міжнародних вимог
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Артеменко, Людмила Павлівна
;
Artemenko, Ludmila
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
;
Дашковський, Олег Остапович
;
Dashkovskyy, Oleh
2014
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liydmila