Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/398
Назва: Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року
Інші назви: Organoleptic and physico-chemical indices oils produced in different periods of the year
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochу, Valentyna
Ключові слова: масло;перетворення високожирних вершків;органолептичні показники;фізико-хімічні показники;термостійкість;кислотність;пероксидне число;butter;heavy cream transformation;organoleptic;physico-chemical properties;thermal stability;acidity;peroxide number;преобразование высокожирных сливок;органолептические показатели;физико-химические показатели;термоустойчивость;кислотность;перекисное число
Дата публікації: 2012
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): За результатами досліджень встановлено вплив пори року на фізико-хімічні показники масла, виробленого методом перетворення високожирних вершків. Масло, вироблене у весняно-літній період, характеризується вищими показниками кислотності та зниженою термостійкістю, ніж в осінньо-зимовий період року. Пероксидне число в маслі знаходилось на рівні 0,093–0,117. According to research the influence of season on physical and chemical properties of oil produced by converting fatty cream. Oil produced in the spring and summer, is characterized by higher rates acidity and low thermal resistance than in autumn and winter. Peroxide number was located at 0,093–0,117. По результатам исследований установлено влияние сезона года на физико-химические показатели масла, произведенного способом преобразования высокожирных сливок. Масло, выработанное в весенне-летний период года, характеризуется высшими показателями кислотности и пониженной термоустойчивостью, нежели в осенне-зимний период года. Перекисное число в масле находилось на уровне 0,093–0,117.
Опис: Надточій В.М. Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року / В.М. Надточій // Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць – Вип. 8 (98). – Біла Церква: БНАУ, 2012. – С. 123–127
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/398
УДК: УДК 637.2.053.054
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanoleptychni.pdf443,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.