Наукові публікації : [116] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 116
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурамиЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasiya
2023Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирівКомісарчук, Ірина Леонідівна; Komissarchuk, Irina; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Serhii
2023Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2023Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продуктуЧуприна, Оксана Вікторівна; Chupryna, Oksana; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пиваВласов, Андрій Павлович; Vlasov, Andriy; Сидоренко, Марина Миколаївна; Sydorenko, Maryna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Оцінка якості соків різних торгових марокНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2024Ідентифікація та органолептична оцінка шоколадуКузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультуриОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2023Застосування посліду курчат-бройлерів, ферментованого за різних режимів аерації, під час вирощування вермикультуриКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Харчова та енергетична цінність зернових батончиківНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Критерії благополуччя дійних корівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Характеристика виробництва ремісничого хлібаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначенняКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2023Біохімічний та хімічний склад біомаси вермикультури, вирощеної на посліді птиці, ферментованого прискореним методомОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Температура, мікробіологічний та хімічний склад посліду курчат-бройлерів із підстилкою за його компостування з різними дозами біодеструктораОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Ведення у склад комбікормів для курчат-бройлерів біомаси вермикультури вирощеної на субстраті прискореної ферментаціїОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Температурні та мікробіологічні показники посліду птиці за різних режимів його ферментуванняКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Маса тіла Сherax quadricarinatus та показники вмісту HS-груп у їх печінці за включення у раціони різних доз біомаси вермикультуриКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Показники мікробіологічного складу посліду курчат-бройлерів із підстилкою за різного часу зберіганняКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 116