Наукові публікації : [124] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 124
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2024Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчуванняІщенко, Ольга Вікторівна; Ishchenko, Olha; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2023Особливості виробництва м'якого морозиваРомановський, Валерій Валентинович; Romanovsky, Valerii; Трофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2024Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковкиШпаківський, Олег Петрович; Shpakivskyi, Oleg; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2022Фізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбасЄрош, Олександр Сергійович; Yerosh, Alexander; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіруШибецький, Ігор Олександрович; Shibetsky, Ihor; Балашова, Анна Олегівна; Balashova, Anna; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністюНікольський, Артем Вікторович; Nikolsky, Artem; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинамиПавленко, Тетяна Олегівна; Pavlenko, Tetiana; Кінщак, Олена Михайлівна; Kinschak, Olena; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурамиЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasiya
2023Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирівКомісарчук, Ірина Леонідівна; Komissarchuk, Irina; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Serhii
2023Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2023Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продуктуЧуприна, Оксана Вікторівна; Chupryna, Oksana; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пиваВласов, Андрій Павлович; Vlasov, Andriy; Сидоренко, Марина Миколаївна; Sydorenko, Maryna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Оцінка якості соків різних торгових марокНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2024Ідентифікація та органолептична оцінка шоколадуКузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультуриОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2023Застосування посліду курчат-бройлерів, ферментованого за різних режимів аерації, під час вирощування вермикультуриКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Харчова та енергетична цінність зернових батончиківНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Критерії благополуччя дійних корівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 124