Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації : [124]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochiі, Valentyna
2024
Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування
Іщенко, Ольга Вікторівна
;
Ishchenko, Olha
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochiі, Valentyna
2023
Особливості виробництва м'якого морозива
Романовський, Валерій Валентинович
;
Romanovsky, Valerii
;
Трофіменко, Роман Олександрович
;
Trofimenko, Roman
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochiі, Valentyna
2024
Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки
Шпаківський, Олег Петрович
;
Shpakivskyi, Oleg
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochiі, Valentyna
2022
Фізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбас
Єрош, Олександр Сергійович
;
Yerosh, Alexander
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру
Шибецький, Ігор Олександрович
;
Shibetsky, Ihor
;
Балашова, Анна Олегівна
;
Balashova, Anna
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2022
Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю
Нікольський, Артем Вікторович
;
Nikolsky, Artem
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами
Павленко, Тетяна Олегівна
;
Pavlenko, Tetiana
;
Кінщак, Олена Михайлівна
;
Kinschak, Olena
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами
Цебро, Анастасія Дмитрівна
;
Tsebro, Anastasiya
2023
Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів
Комісарчук, Ірина Леонідівна
;
Komissarchuk, Irina
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Serhii
2023
Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
2023
Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2023
Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту
Чуприна, Оксана Вікторівна
;
Chupryna, Oksana
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
2023
Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива
Власов, Андрій Павлович
;
Vlasov, Andriy
;
Сидоренко, Марина Миколаївна
;
Sydorenko, Maryna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2023
Оцінка якості соків різних торгових марок
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2024
Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду
Кузів, Анна Ігорівна
;
Kuziv, Anna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2023
Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультури
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Поліщук, Анатолій Анатолійович
;
Polishchuk, Anatolii
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2023
Застосування посліду курчат-бройлерів, ферментованого за різних режимів аерації, під час вирощування вермикультури
Ковтун, Павло Валерійович
;
Kovtun, Pavlo
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2023
Харчова та енергетична цінність зернових батончиків
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Критерії благополуччя дійних корів
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
next >
Discover
Author
31
Мерзлов, Сергій Віталійович
31
Надточій, Валентина Миколаївна
29
Vovkohon, Alina
29
Вовкогон, Аліна Григорівна
28
Merzlov, Serhii
21
Nadtochii, Valentyna
20
Merzlova, Halyna
20
Мерзлова, Галина Вікторівна
17
Rol, Nataliia
17
Роль, Наталія Валеріївна
.
next >
Subject
13
heart
13
rabbits
13
серце
12
кролі
10
brain
10
мозок
6
консервант
5
bacteria
5
modified gelatin
5
бактерії
.
next >
Date issued
60
2020 - 2024
60
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
124
true
???jsp.search.facet.refine.type???
81
Стаття
43
Тези доповідей, Матеріали конфере...