Наукові публікації : [107] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 107
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Застосування посліду курчат-бройлерів, ферментованого за різних режимів аерації, під час вирощування вермикультуриКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Харчова та енергетична цінність зернових батончиківНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Критерії благополуччя дійних корівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Характеристика виробництва ремісничого хлібаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначенняКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2023Біохімічний та хімічний склад біомаси вермикультури, вирощеної на посліді птиці, ферментованого прискореним методомОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Температура, мікробіологічний та хімічний склад посліду курчат-бройлерів із підстилкою за його компостування з різними дозами біодеструктораОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Ведення у склад комбікормів для курчат-бройлерів біомаси вермикультури вирощеної на субстраті прискореної ферментаціїОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Температурні та мікробіологічні показники посліду птиці за різних режимів його ферментуванняКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Маса тіла Сherax quadricarinatus та показники вмісту HS-груп у їх печінці за включення у раціони різних доз біомаси вермикультуриКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Показники мікробіологічного складу посліду курчат-бройлерів із підстилкою за різного часу зберіганняКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Фізико-хімічні показники сінажу люцерни за різних режимів його ферментуванняМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2023Вміст мікроелементів у ферментованому силосі кукурудзи і сінажі люцерниМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii
2023Вміст мікроелементів у соломі злакових і бобових за біотехнології її компостуванняМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii
2023Фізико-хімічні показники соломи пшениці ферментованої біодеструктором вітчизняного виробництваМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2023Показники зіпсованого силосу кукурудзи за його ферментування різними дозами біодеструктораМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2022Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Assessment of Acacia monofloral honeyLazarieva, Liudmyla; Лазарєва, Людмила Миколаївна; Postoienko, Volodymyr; Постоєнко, Володимир Олексійович; Antonenko, Petro; Антоненко, Петро Павлович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна; Pushkar, Tetyana; Пушкар, Тетяна Дмитрівна; Chernyuk, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Herasymenko, Viktor; Герасименко, Віктор Юрійович
2021Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивністьНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Вплив способів охолодження м’яса на показник рНКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 107