Наукові публікації : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2024Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчуванняІщенко, Ольга Вікторівна; Ishchenko, Olha; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2023Особливості виробництва м'якого морозиваРомановський, Валерій Валентинович; Romanovsky, Valerii; Трофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2024Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковкиШпаківський, Олег Петрович; Shpakivskyi, Oleg; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2022Фізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбасЄрош, Олександр Сергійович; Yerosh, Alexander; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіруШибецький, Ігор Олександрович; Shibetsky, Ihor; Балашова, Анна Олегівна; Balashova, Anna; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністюНікольський, Артем Вікторович; Nikolsky, Artem; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинамиПавленко, Тетяна Олегівна; Pavlenko, Tetiana; Кінщак, Олена Михайлівна; Kinschak, Olena; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурамиЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasiya
2023Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирівКомісарчук, Ірина Леонідівна; Komissarchuk, Irina; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Serhii
2023Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2023Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продуктуЧуприна, Оксана Вікторівна; Chupryna, Oksana; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пиваВласов, Андрій Павлович; Vlasov, Andriy; Сидоренко, Марина Миколаївна; Sydorenko, Maryna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Оцінка якості соків різних торгових марокНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2024Ідентифікація та органолептична оцінка шоколадуКузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультуриОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2023Застосування посліду курчат-бройлерів, ферментованого за різних режимів аерації, під час вирощування вермикультуриКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2023Харчова та енергетична цінність зернових батончиківНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2023Критерії благополуччя дійних корівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124