Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
    • ???browse.menu.type???
  • Language
    • українська
    • English
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile

Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ

DSpace logo

  1. Репозитарій Білоцерківського НАУ
  2. Факультети Університету
  3. БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [87] Community home page

Browse

Collections in this community

Навчальні видання [0]

Наукові публікації [86]

Інші публікації [1]

Discover

Author
  • 29 Vovkohon, Alina
  • 29 Вовкогон, Аліна Григорівна
  • 19 Надточій, Валентина Миколаївна
  • 18 Мерзлов, Сергій Віталійович
  • 16 Rol, Nataliia
  • 16 Роль, Наталія Валеріївна
  • 15 Merzlov, Serhii
  • 13 Nadtochii, Valentyna
  • 12 Merzlova, Halyna
  • 12 Nedashkivskyi, Volodymyr
  • . next >
Subject
  • 13 heart
  • 13 rabbits
  • 13 серце
  • 12 кролі
  • 10 brain
  • 10 мозок
  • 6 консервант
  • 5 modified gelatin
  • 5 модифікований желатин
  • 5 силос
  • . next >
Date issued
  • 22 2020 - 2022
  • 61 2010 - 2019
  • 4 2008 - 2009
Has File(s)
  • 87 true
???jsp.search.facet.refine.type???
  • 67 Стаття
  • 20 Тези доповідей, Матеріали конфере...

Copyright © 2017-2021  Білоцерківський НАУ - Feedback