Кваліфікаційні роботи (магістри) : [256] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 256
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-12Розробка шляхів удосконалення технології виробництва свинини в ФГ «Нота» та його переробки в ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіДрагальчук, Анатолій Іванович; Drahalchuk, Anatolii
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської областіГейвах, Олексій Анатолійович; Geyvach, Oleksii
2024-12Аналіз і шляхи удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ТОВ “Вінницька птахофабрика” Вінницької областіБелошевський, Олександр Володимирович; Beloshevsky, Oleksandr
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки свинини у ТОВ «Агрофірма Інтерагросервіс» Київської областіФеренець, Сергій Борисович; Ferenets, Serhiy
2023-12Удосконалення технології виробництва і переробки м'яса качок у СФГ «Україна» Черкаської областіОлійник, Назар Русланович; Oliinyk, Nazar
2023-12Аналіз та шляхи удосконалення технології вирощування товарної риби та її переробки у ТОВ «Рокитнянський рибгосп» Київської областіНакалюжний, Євгеній Іванович; Nakaliuzhnyi, Yevhenii
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки м’яса індиків у ПП «Пан Індик» Чернівецької областіПолянський, Василь Степанович; Polyansky, Vasyl
2023-12Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Мілк-Айленд» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»Павлюк, Аліна Петрівна; Pavliuk, Alina
2023-12Аналіз технології виробництва свинини, її переробка та шляхи удосконалення у СТОВ «АФ «Маяк» Черкаської областіСергеєв, Богдан Юрійович; Serheiev, Bohdan
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат»Островий, Віталій Олександрович; Ostrovyi, Vitalii
2023-12Удосконалення технології виробництва свинини у ТОВ «Нива» та її переробки у ТОВ «Візит» Київської областіОрлюк, Дарина Іванівна; Orliuk, Daryna
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва яловичини у компанії «Texas cattle and grain partnership», СШАМошенець, Євгеній Миколайович; Moshenets, Ievhehii
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської областіСтаровіт, Віталій Вячеславович; Starovit, Vitalii
2023-12Аналіз та шляхи удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «Межеріччя-агро» та його переобка в ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»Махаринець, Ілля Миколайович; Makharynets, Illya
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції страусівництва у ТОВ «Ясногородське» Київської областіЧернова, Тетяна Францівна; Chernova, Tetiana
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Оберіг -АНП-Агро» Черкаської області та переробки м’яса в ТОВ «Глобино» Полтавської областіШтефан, Максим Вікторович; Shtefan, Maksym
2023-12Удосконалення технології виробництва і переробки м'яса індиків у фермерському господарстві «Зоряне» Черкаської областіШаль, Віталій Ігорович; Shal, Vitalii
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів у ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської областіСиваченко, Лілія Миколаївна; Syvachenko, Lilia
2023-12Анaліз тa удοскοнaлення технοлοгії утримання дійного стада корів в „ННДЦ БНАУ “ тa перерοбки молока в умовах ПАТ ЖЛК „Україна” Київської областіКоваль, Антон Анатолійович; Koval, Anton
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Зелений Гай» Київської області та її переробки в ПП «Буки»Портянко, Ярослав Сергійович; Portianko, Iaroslav
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 256