Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри) : [35]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Аналіз та удосконалення технології використання робочих коней у ПАТ «Агрофірма Колос» та переробки конини у ТОВ м’ясопереробний завод «Баварія»
Степенко, Владислав Володимирович
;
Stepenko, Vladyslav
2022
Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Палієнко, Тетяна Іванівна
;
Palienko, Tetіana
2022
Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської області
Нікольський, Артем Вікторович
;
Nikolskyi, Artem
2022
Аналіз технології використання робочих коней та шляхи її удосконалення у ТОВ «ІнтерАгроінвест» та переробки конини у ЗВК «Хутровик»
Мартич, Владислав Борисович
;
Martych, Vladyslav
2022
Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області
Шпак, Дарія Вадимівна
;
Shpak, Darіa
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «ім. Шевченка» і його переробки в ТОВ «Данон» Київської області
Тарабан, Тетяна Миколаївна
;
Taraban, Tetiana
2022
Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»
Сидоренко, Олександр Романович
;
Sydorenko, Oleksandr
2022
Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької області
Любченко, Василь Ігорович
;
Liubchenko, Vasyl
2022
Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»
Герасевич, Галина Миколаївна
;
Gerasevych, Halyna
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської області
Ярмоленко, Вадим Олександрович
;
Iarmolenko, Vadym
2022
Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»
Кульбаченко, Юлія Леонідівна
;
Kulbachenko, Yulia
2022
Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукції
Козлов, Максим Євгенійович
;
Kozlov, Maksym
2022
Аналіз технології вирощування норок та шляхи її удосконалення в ТОВ «Норкова ферма Вікінг» Київської області
Кобрін, Анжеліка Олегівна
;
Kobrin, Angelika
2022
Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhii
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської області
Куцаєнко, Віталій Валентинович
;
Kutsaіenko, Vitalіі
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської області
Капиця, Станіслав Юрійович
;
Kapytsia, Stanislav
2022
Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської області
Кузьменко, Родіон Григорович
;
Kuzmenko, Rodion
2022
Аналіз технології виробництва продукції бджільництва та шляхи її удосконалення у ФГ «Медові поля» Київської області
Трачук, Валерія Олегівна
;
Trachuk, Valeriia
2022
Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської області
Сіманайть, Кароліна Вікторівна
;
Simanait, Karolina
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
next >
Discover
Author
1
Afanasieva, Oksana
1
Felonenko, Pavlo
1
Frashko, Vladyslav
1
Gerasevych, Halyna
1
Hapych, Iryna
1
Harastey, Lesya
1
Iarmolenko, Vadym
1
Kapytsia, Stanislav
1
Karpenchuk, Bohdan
1
Kobrin, Angelika
.
next >
Subject
15
technology
15
технологія
7
equipment
7
обладнання
6
quality
6
якість
4
milk
4
milk quality
4
молоко
4
якість молока
.
next >
Date issued
19
2022
15
2020
1
2019
Has File(s)
35
true
???jsp.search.facet.refine.type???
35
Кваліфікаційні роботи