Кваліфікаційні роботи (магістри) : [35] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Аналіз та удосконалення технології використання робочих коней у ПАТ «Агрофірма Колос» та переробки конини у ТОВ м’ясопереробний завод «Баварія»Степенко, Владислав Володимирович; Stepenko, Vladyslav
2022Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»Палієнко, Тетяна Іванівна; Palienko, Tetіana
2022Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської областіНікольський, Артем Вікторович; Nikolskyi, Artem
2022Аналіз технології використання робочих коней та шляхи її удосконалення у ТОВ «ІнтерАгроінвест» та переробки конини у ЗВК «Хутровик»Мартич, Владислав Борисович; Martych, Vladyslav
2022Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської областіШпак, Дарія Вадимівна; Shpak, Darіa
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «ім. Шевченка» і його переробки в ТОВ «Данон» Київської областіТарабан, Тетяна Миколаївна; Taraban, Tetiana
2022Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»Сидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr
2022Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької областіЛюбченко, Василь Ігорович; Liubchenko, Vasyl
2022Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»Герасевич, Галина Миколаївна; Gerasevych, Halyna
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2022Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yulia
2022Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукціїКозлов, Максим Євгенійович; Kozlov, Maksym
2022Аналіз технології вирощування норок та шляхи її удосконалення в ТОВ «Норкова ферма Вікінг» Київської областіКобрін, Анжеліка Олегівна; Kobrin, Angelika
2022Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської областіКуцаєнко, Віталій Валентинович; Kutsaіenko, Vitalіі
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіКапиця, Станіслав Юрійович; Kapytsia, Stanislav
2022Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської областіКузьменко, Родіон Григорович; Kuzmenko, Rodion
2022Аналіз технології виробництва продукції бджільництва та шляхи її удосконалення у ФГ «Медові поля» Київської областіТрачук, Валерія Олегівна; Trachuk, Valeriia
2022Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської областіСіманайть, Кароліна Вікторівна; Simanait, Karolina
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35