Кваліфікаційні роботи (магістри) : [315] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 315
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Аналіз та удосконалення технології м'ясних снеківШмалько, Євген Ігорович; Shmalko, Yevhen
2024Аналіз та удосконалення технології солоної морської рибиТимченко, Станіслав Ігорович; Timchenko, Stanislav
2024Аналіз та удосконалення технології твердого сируЧепурний, Ярослав Русланович; Chepurnyi, Yaroslav
2024Аналіз та удосконалення технології сируМайбенко, Георгій Сергійович; Maybenko, Georgy
2024Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro
2024Аналіз та удосконалення технології томатної пастиЛіщота, Назарій Петрович; Lishchota, Nazarii
2024Аналіз та удосконалення технології картопляного крохмалюДубовик, Андрій Анатолійович; Dubovyk, Andrii
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва млинцівДоценко, Богдан Федорович; Dotsenko, Bohdan
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва морозиваЗахарчук, Надія Вікторівна; Zakharchuk, Nadia
2024Аналіз та удосконалення технології житнього хлібаКульбанський, Тарас Володимирович; Kulbanskyi, Taras
2024Аналіз та удосконалення технології консервованих патисонівКрицький, Артем Олександрович; Krytskyi, Artem
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва сметаниКозлов, Максим Євгенійович; Kozlov, Maksym
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва кексівІванов, Ігор Володимирович; Ivanov, Igor
2024Аналіз і удосконалення технології сиркового десертуКуніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy
2024Аналіз і удосконалення технології сухої суміші для морозиваЛіповцов, Олександр Віталійович; Lipovtsov, Oleksandr
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва сухих сніданківЛевченко, Наталія Олександрівна; Levchenko, Nataliya
2024Аналіз та удосконалення технології м’ясних напівфабрикатівКривенький, Роман Олексійович; Kryvenkyi, Roman
2024Аналіз та удосконалення технології альбумінного сируСтавецька, Руслана Володимирівна; Stavetska, Ruslana
2024Аналіз та удосконалення технології кисломолочного напою «Айран по-турецьки»Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва йогуртуГоловай, Руслана Віталіївна; Holovai, Ruslana
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 315