Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Тип матеріалу Кваліфікаційні роботи
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 21 до 40 із 609
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Ліван–Агро» та його переробки у ПрАТ «Юрія» Черкаської області
Запорожець, Дарˈя Романівна
;
Zaporozhets, Daria
2020
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської області
Луцька, Аліна Володимирівна
;
Lutskа, Alina
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської області
Куцаєнко, Віталій Валентинович
;
Kutsaіenko, Vitalіі
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської області
Ярмоленко, Вадим Олександрович
;
Iarmolenko, Vadym
2020
Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області
Луцишина, Олена Михайлівна
;
Lutsyshyna, Olena
2022
Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області
Шпак, Дарія Вадимівна
;
Shpak, Darіa
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2020
Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Варченко, Марія Миколаївна
;
Varchenko, Mariia
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
2020
Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"
Серватинська, Ірина Василівна
;
Servatynska, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області
Карпенчук, Богдан Віталійович
;
Karpenchuk, Bohdan
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області
Гапич, Ірина Володимирівна
;
Hapych, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області
Вовченко, Тетяна Вікторівна
;
Vovchenko, Tetyana
2022
Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»
Кульбаченко, Юлія Леонідівна
;
Kulbachenko, Yulia
2022
Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської області
Нікольський, Артем Вікторович
;
Nikolskyi, Artem
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2020
Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»
Гарастей, Леся Михайлівна
;
Harastey, Lesya
2020
Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Савченко, Юлія Іванівна
;
Savchenko, Yuliia
2022
Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»
Герасевич, Галина Миколаївна
;
Gerasevych, Halyna
2020
Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області
Селезньов, Андрій Олександрович
;
Seleznyov, Andrey