Перегляд зібрання за групою - Тип матеріалу Кваліфікаційні роботи

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 40 із 609 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Ліван–Агро» та його переробки у ПрАТ «Юрія» Черкаської областіЗапорожець, Дарˈя Романівна; Zaporozhets, Daria
2020Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської областіЛуцька, Аліна Володимирівна; Lutskа, Alina
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської областіКуцаєнко, Віталій Валентинович; Kutsaіenko, Vitalіі
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2020Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської областіЛуцишина, Олена Михайлівна; Lutsyshyna, Olena
2022Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської областіШпак, Дарія Вадимівна; Shpak, Darіa
2020Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської областіФелоненко, Павло Олегович; Felonenko, Pavlo
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav
2020Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"Серватинська, Ірина Василівна; Servatynska, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської областіКарпенчук, Богдан Віталійович; Karpenchuk, Bohdan
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2022Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yulia
2022Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської областіНікольський, Артем Вікторович; Nikolskyi, Artem
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2020Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»Гарастей, Леся Михайлівна; Harastey, Lesya
2020Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської областіСавченко, Юлія Іванівна; Savchenko, Yuliia
2022Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»Герасевич, Галина Миколаївна; Gerasevych, Halyna
2020Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської областіСелезньов, Андрій Олександрович; Seleznyov, Andrey