Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8540
Назва: Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області
Інші назви: Analysis and improvement of condensed milk technology at PJSC "Ichnyan milk-canning factory", Chernihiv region
Автори: Шпак, Дарія Вадимівна
Shpak, Darіa
Ключові слова: згущене молоко;ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат»;консерви молочні;малинно-полуничний сироп;condensed milk;PJSC "Ichnyan Milk and Canned Combine";canned milk;raspberry-strawberry syrup
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Шпак Д. В. Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Науковий керівник Н. В. Недашківська, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 53 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті»; технологічні схеми виробництва та технологію згущеного молока з цукром; зроблений розрахунок сировини для виготовлення згущеного молока з цукром; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення згущеного молока з цукром та запропонувано шляхи покращення технології згущеного молока з цукром. Результати дослідження показали, що виготовлення молочних консервів з додаванням малинно-полуничного сиропу є чудовою альтернативою для збільшення асортименту згущеного молока. Варто зазначити, що внаслідок введення сиропу, кількість цукру на 1 тонну готової продукції можна зменшити на 29 кг, сухого молока – на 95 кг у порівнянні з тим, скільки цукру та сухого молока потрібно у виробництві 1 тонни згущеного незбираного молока з цукром без наповнювача. Економія цукрової сировини становить близько 9,3 %, молочної – 68 %.
Опис: The purpose of the work is the analysis of the production technology of condensed milk with sugar and its improvement. The work analyzed and considered in detail the characteristics of PJSC "Ichnyan Milk and Canned Combine"; technological schemes of production and technology of condensed milk with sugar; the calculation of raw materials for the production of condensed milk with sugar was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of control of raw materials for the production of condensed milk with sugar was carried out and ways of improving the technology of condensed milk with sugar were proposed. The results of the study showed that the production of canned milk with the addition of raspberry-strawberry syrup is an excellent alternative for increasing the range of condensed milk. It is worth noting that due to the introduction of syrup, the amount of sugar per 1 ton of finished products can be reduced by 29 kg, milk powder by 95 kg, compared to how much sugar and milk powder are needed in the production of 1 ton of condensed whole milk with sugar without filler. The saving of sugar raw materials is about 9.3%, milk - 68%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8540
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Shpak.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.