Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857
Назва: Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of ice cream technology in the conditions of PJSC «ZhLK–Ukraina» of Kyiv region
Автори: Карпенчук, Богдан Віталійович
Karpenchuk, Bohdan
Ключові слова: морозиво;технологія виробництва морозива;рецептура морозива;продуктовий розрахунок;технологічне обладнання;ice cream;ice cream production technology;product calculation;ice cream recipe;technological equipment
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Карпенчук Б.В. Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Б.В. Карпенчук; керівник В.М. Надточій. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – 77 с
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу господарсько-економічних показників молокопереробного підприємства, асортименту морозива та існуючої технології виробництва морозива обґрунтувано вибір нового асортименту морозива. Визначено кількість вихідної молочної та допоміжної сировини згідно рецептури морозива. Враховуючи масу сировини, що переробляється і час ефективної роботи обладнання безперервної дії, підібране технологічне обладнання для виробництва запланованих видів морозива.
Опис: Based on the analysis of economic indicators of the milk processing enterprise, the range of ice cream and the existing technology of ice cream production, the choice of a new range of ice cream is justified. The amount of raw milk and auxiliary raw materials was determined according to the ice cream recipe. Given the mass of processed raw materials and the time of effective operation of continuous equipment, selected technological equipment for the production of planned types of ice cream.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6857
УДК: 663.674
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_udosk_moroz.pdf274,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.