Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6927
Назва: Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of canned green pea technology at PJSC "Bilotserkivskyi konservnyi zavod" of Kyiv region
Автори: Луцишина, Олена Михайлівна
Lutsyshyna, Olena
Ключові слова: консервування;зелений горошок;бланшування;canning;green peas;blanching
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Луцишина О. М. Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології /О. М. Луцишина; керівник Л. П. Загоруй .- Біла Церква, 2020 .- 59 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз виробничої діяльності ПрАТ «Білоцерківський консервний завод», основних видів продукції заводу та його проектної потужності. Детально вивчено технологію виробництва консерви «Зелений горошок» на вказаному підприємстві із свіжої сировини. З’ясовано, що на підприємстві під час консервації зеленого горошку використовують подвійне бланшування та промивання сировини, що спричиняє суттєві витрати електроенергії, води та зумовлює зменшення поживних речовин у горошку. Враховуючи практичний досвід низки підприємств України рекомендовано зменшити кратність бланшування та промивання горошку.
Опис: An analysis of the production activities of PJSC "Bilotserkivskyi konservnyi zavod", the main products of the plant and its design capacity. The technology of production of canned food "Green peas" at the specified enterprise from fresh raw materials is studied in detail. It was found that the plant uses double blanching and washing of raw materials during the preservation of green peas, which causes significant costs of electricity, water and reduces the nutrients in peas. Taking into account the practical experience of a number of Ukrainian enterprises, it is recommended to reduce the frequency of blanching and washing of peas.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6927
УДК: 664.7
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnol_horoshku.pdf175,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.