Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6927
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛуцишина, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorLutsyshyna, Olena-
dc.date.accessioned2021-11-04T15:10:03Z-
dc.date.available2021-11-04T15:10:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛуцишина О. М. Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології /О. М. Луцишина; керівник Л. П. Загоруй .- Біла Церква, 2020 .- 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6927-
dc.descriptionAn analysis of the production activities of PJSC "Bilotserkivskyi konservnyi zavod", the main products of the plant and its design capacity. The technology of production of canned food "Green peas" at the specified enterprise from fresh raw materials is studied in detail. It was found that the plant uses double blanching and washing of raw materials during the preservation of green peas, which causes significant costs of electricity, water and reduces the nutrients in peas. Taking into account the practical experience of a number of Ukrainian enterprises, it is recommended to reduce the frequency of blanching and washing of peas.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз виробничої діяльності ПрАТ «Білоцерківський консервний завод», основних видів продукції заводу та його проектної потужності. Детально вивчено технологію виробництва консерви «Зелений горошок» на вказаному підприємстві із свіжої сировини. З’ясовано, що на підприємстві під час консервації зеленого горошку використовують подвійне бланшування та промивання сировини, що спричиняє суттєві витрати електроенергії, води та зумовлює зменшення поживних речовин у горошку. Враховуючи практичний досвід низки підприємств України рекомендовано зменшити кратність бланшування та промивання горошку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectзелений горошокuk_UA
dc.subjectбланшуванняuk_UA
dc.subjectcanninguk_UA
dc.subjectgreen peasuk_UA
dc.subjectblanchinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of canned green pea technology at PJSC "Bilotserkivskyi konservnyi zavod" of Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.7uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnol_horoshku.pdf175,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.