Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6847
Назва: Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of candied fruit technology in Setno TM, Kyiv region
Автори: Савченко, Юлія Іванівна
Savchenko, Yuliia
Ключові слова: фруктові цукати;технологія;технологічний процес;сировина;медова трава Стевія;цукрозамінник;candied fruits;technology;technological process;raw materials;stevia honey grass;sugar substitute
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Савченко Ю. І. Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / Ю. І. Савченко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с.
Короткий огляд (реферат): Враховуючи технологію по виготовлені фруктових цукатів, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві фруктових цукатів, натурального цукрозамінника отриманого з екстракту медової трави Стевія, так як він не впливає на органолептичні показники даної продукції, характерних для харчосмакових добавок та багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному продовольчому ринку.
Опис: It is concluded that given the technology for the production of candied fruit, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend an improved technology for use in the production of candied fruit, a natural sugar substitute derived from stevia honey extract, as it does not affect organoleptic characteristics of this product, characteristic of food additives and rich in biologically valuable substances and is available on the domestic food market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6847
УДК: 664.859
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf292,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.