Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Юлія Іванівна-
dc.contributor.authorSavchenko, Yuliia-
dc.date.accessioned2021-10-06T15:12:10Z-
dc.date.available2021-10-06T15:12:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСавченко Ю. І. Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / Ю. І. Савченко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6847-
dc.descriptionIt is concluded that given the technology for the production of candied fruit, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend an improved technology for use in the production of candied fruit, a natural sugar substitute derived from stevia honey extract, as it does not affect organoleptic characteristics of this product, characteristic of food additives and rich in biologically valuable substances and is available on the domestic food market.uk_UA
dc.description.abstractВраховуючи технологію по виготовлені фруктових цукатів, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві фруктових цукатів, натурального цукрозамінника отриманого з екстракту медової трави Стевія, так як він не впливає на органолептичні показники даної продукції, характерних для харчосмакових добавок та багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному продовольчому ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectфруктові цукатиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectмедова трава Стевіяuk_UA
dc.subjectцукрозамінникuk_UA
dc.subjectcandied fruitsuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectstevia honey grassuk_UA
dc.subjectsugar substituteuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of candied fruit technology in Setno TM, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.859uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf292,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.