Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6847
Title: Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Other Titles: Analysis and improvement of candied fruit technology in Setno TM, Kyiv region
Authors: Савченко, Юлія Іванівна
Savchenko, Yuliia
Keywords: фруктові цукати;технологія;технологічний процес;сировина;медова трава Стевія;цукрозамінник;candied fruits;technology;technological process;raw materials;stevia honey grass;sugar substitute
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Савченко Ю. І. Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / Ю. І. Савченко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с.
Abstract: Враховуючи технологію по виготовлені фруктових цукатів, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві фруктових цукатів, натурального цукрозамінника отриманого з екстракту медової трави Стевія, так як він не впливає на органолептичні показники даної продукції, характерних для харчосмакових добавок та багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному продовольчому ринку.
Description: It is concluded that given the technology for the production of candied fruit, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend an improved technology for use in the production of candied fruit, a natural sugar substitute derived from stevia honey extract, as it does not affect organoleptic characteristics of this product, characteristic of food additives and rich in biologically valuable substances and is available on the domestic food market.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6847
metadata.dc.identifier.udc: 664.859
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_ta_udoskonal.pdf292,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.