Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6865
Назва: Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області
Інші назви: Analysis of technologies and ways to improve milk production and processing in JSC "Pustovarovsky state farm" of Kyiv region
Автори: Селезньов, Андрій Олександрович
Seleznyov, Andrey
Ключові слова: продуктивність;productivity;молоко;milk;велика рогата худоба;cattle;дійні корови;dairy cows;протеїн;protein;якість молока;milk quality;годівля;feeding
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Селезньов А.О. Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / А.О. Селезньов; керівник Н.М. Федорук.- Біла церква: БНАУ, 2020 .- 52 с.
Короткий огляд (реферат): Метою виконання дипломної роботи було аналіз та вивчення впливу удосконалення годівлі дійних корів великої рогатої худоби на показники продуктивності молока в умовах АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області. Для проведення власних досліджень використані сучасні стандартизовані методики.
Опис: The purpose of the thesis was to analyze and study the impact of improving the feeding of dairy cows on milk productivity in terms of JSC "Pustovarivsky State Farm" in Kyiv region. Modern standardized methods are used to conduct our own research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6865
УДК: 636.2.034
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_tekhnolohii.pdf440,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.