Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6865
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селезньов, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Seleznyov, Andrey | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-11T12:36:21Z | - |
dc.date.available | 2021-10-11T12:36:21Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Селезньов А.О. Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / А.О. Селезньов; керівник Н.М. Федорук.- Біла церква: БНАУ, 2020 .- 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6865 | - |
dc.description | The purpose of the thesis was to analyze and study the impact of improving the feeding of dairy cows on milk productivity in terms of JSC "Pustovarivsky State Farm" in Kyiv region. Modern standardized methods are used to conduct our own research. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою виконання дипломної роботи було аналіз та вивчення впливу удосконалення годівлі дійних корів великої рогатої худоби на показники продуктивності молока в умовах АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області. Для проведення власних досліджень використані сучасні стандартизовані методики. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | велика рогата худоба | uk_UA |
dc.subject | cattle | uk_UA |
dc.subject | дійні корови | uk_UA |
dc.subject | dairy cows | uk_UA |
dc.subject | протеїн | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | якість молока | uk_UA |
dc.subject | milk quality | uk_UA |
dc.subject | годівля | uk_UA |
dc.subject | feeding | uk_UA |
dc.title | Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of technologies and ways to improve milk production and processing in JSC "Pustovarovsky state farm" of Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.034 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_tekhnolohii.pdf | 440,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.