Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
Назва: Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»
Інші назви: Analysis and improvement of fermented products tech nology in the conditions of Milk Line Dairy Comp
Автори: Гарастей, Леся Михайлівна
Harastey, Lesya
Ключові слова: ферментовані напої;йогурт;суха демінералізована сироватка;стабілізатор;пастеризація;ферментація;fermented beverages;yogurt;dry demineralized whey;stabilizer;pasteurization;fermentation
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Гарастей Л. М. Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано виробництво йогурту «Густий» з підвищеним вмістом сухих речовин та вмістом жиру 8,0 %. Для підвищення біологічної цінності запропоновано використовувати у якості стабілізатора суху сироватку. Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу.
Опис: Production of yogurt «Hustyi» with high dry matter content and 8.0% fat content is offered. It is proposed to use dry whey as a stabilizer to increase the biological value. Technological solutions for production were found and equipment was select ed. Profitability and profit of the plant are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
УДК: 637.146.3:664
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf162,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.