Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
Title: Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»
Other Titles: Analysis and improvement of fermented products tech nology in the conditions of Milk Line Dairy Comp
Authors: Гарастей, Леся Михайлівна
Harastey, Lesya
Keywords: ферментовані напої;йогурт;суха демінералізована сироватка;стабілізатор;пастеризація;ферментація;fermented beverages;yogurt;dry demineralized whey;stabilizer;pasteurization;fermentation
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Гарастей Л. М. Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с.
Abstract: Запропоновано виробництво йогурту «Густий» з підвищеним вмістом сухих речовин та вмістом жиру 8,0 %. Для підвищення біологічної цінності запропоновано використовувати у якості стабілізатора суху сироватку. Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу.
Description: Production of yogurt «Hustyi» with high dry matter content and 8.0% fat content is offered. It is proposed to use dry whey as a stabilizer to increase the biological value. Technological solutions for production were found and equipment was select ed. Profitability and profit of the plant are determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
metadata.dc.identifier.udc: 637.146.3:664
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_ta_udoskonal.pdf162,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.