Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919
Title: | Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн» |
Other Titles: | Analysis and improvement of fermented products tech nology in the conditions of Milk Line Dairy Comp |
Authors: | Гарастей, Леся Михайлівна Harastey, Lesya |
Keywords: | ферментовані напої;йогурт;суха демінералізована сироватка;стабілізатор;пастеризація;ферментація;fermented beverages;yogurt;dry demineralized whey;stabilizer;pasteurization;fermentation |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Гарастей Л. М. Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 53 с. |
Abstract: | Запропоновано виробництво йогурту «Густий» з підвищеним вмістом сухих речовин та вмістом жиру 8,0 %. Для підвищення біологічної цінності запропоновано використовувати у якості стабілізатора суху сироватку. Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу. |
Description: | Production of yogurt «Hustyi» with high dry matter content and 8.0% fat content is offered. It is proposed to use dry whey as a stabilizer to increase the biological value. Technological solutions for production were found and equipment was select ed. Profitability and profit of the plant are determined. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6919 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.146.3:664 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analiz_ta_udoskonal.pdf | 162,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.