Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8504
Назва: Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»
Інші назви: Analysis and improvement of drinking milk technology at LLC «Firma «Favor»
Автори: Кульбаченко, Юлія Леонідівна
Kulbachenko, Yulia
Ключові слова: молоко питне безлактозне;лактаза;функціональні продукти;молочні продукти;lactose-free drinking milk;lactase;functional products;dairy products
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Кульбаченко Ю. Л. Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»: кваліфікаційна робота магістра: (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 58 с.
Короткий огляд (реферат): У випускні кваліфікаційній роботі проведено аналіз технології виробництва питного молока та запропоновано технологію виробництва питного молока безлактозного. Досліджено виробничі показникиТОВ «Фірма «Фавор» та на основі аналізу наявного обладнання та виробничих потужностей розроблено та доведено економічний ефект виробництва ще одного функціонального продукту. Запропонована технологія виробництва безлактозного молока суттєво розширить коло споживачів, оскльки дасть можливість людям з лактозною непереносимістю споживати молоко у будь-який час і у будь-якому місці. Доведено, що розширення лінійки продукції ще одним функціональним продуктом економічно доцільно і фінансово пробутково.
Опис: In the final qualification work, an analysis of drinking milk production technology was carried out and a lactose-free drinking milk production technology was proposed.The production indicators of Firma Favor LLC were studied, and based on the analysis of the available equipment and production capacities, the economic effect of the production of another functional product was developed and proved.The proposed technology for the production of lactose-free milk will significantly expand the range of consumers, as it will enable people with lactose intolerance to consume milk at any time and in any place. It has been proven that the expansion of the product line with another functional product is economically expedient and financially profitable.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8504
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Kulbachenko.pdf3,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.