Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКульбаченко, Юлія Леонідівна-
dc.contributor.authorKulbachenko, Yulia-
dc.date.accessioned2023-03-28T07:24:15Z-
dc.date.available2023-03-28T07:24:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКульбаченко Ю. Л. Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»: кваліфікаційна робота магістра: (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8504-
dc.descriptionIn the final qualification work, an analysis of drinking milk production technology was carried out and a lactose-free drinking milk production technology was proposed.The production indicators of Firma Favor LLC were studied, and based on the analysis of the available equipment and production capacities, the economic effect of the production of another functional product was developed and proved.The proposed technology for the production of lactose-free milk will significantly expand the range of consumers, as it will enable people with lactose intolerance to consume milk at any time and in any place. It has been proven that the expansion of the product line with another functional product is economically expedient and financially profitable.uk_UA
dc.description.abstractУ випускні кваліфікаційній роботі проведено аналіз технології виробництва питного молока та запропоновано технологію виробництва питного молока безлактозного. Досліджено виробничі показникиТОВ «Фірма «Фавор» та на основі аналізу наявного обладнання та виробничих потужностей розроблено та доведено економічний ефект виробництва ще одного функціонального продукту. Запропонована технологія виробництва безлактозного молока суттєво розширить коло споживачів, оскльки дасть можливість людям з лактозною непереносимістю споживати молоко у будь-який час і у будь-якому місці. Доведено, що розширення лінійки продукції ще одним функціональним продуктом економічно доцільно і фінансово пробутково.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмолоко питне безлактознеuk_UA
dc.subjectлактазаuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectlactose-free drinking milkuk_UA
dc.subjectlactaseuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of drinking milk technology at LLC «Firma «Favor»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Kulbachenko.pdf3,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.