Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 71-80 зі 89.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складомРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2022Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітейМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2022Молочні консерви: чинники підвищення збереженостіМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройствеНарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2007Процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2022Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністюМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Потемська, Оксана Володимирівна; Potemska, Oksana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy