Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 27.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використання
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2021
Оцінка якості продукції бджільництва
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2021
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Цебро, Анастасія Дмитрівна
;
Tsebro, Anastasia
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2021
Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
2022
Переробка рибних відходів та їх застосування
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2022
Методи обробки молока-сировини
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2022
Харчова цінність і якість охолодженої риби
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2022
Вплив підгодівлі бджіл глюкозно-фруктозним сиропом на кількість зібраної обніжки
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2022
Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
2022
Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
Перегляд
Автор
9
Nedashkivskyi, Volodymyr
9
Недашківський, Володимир Михайлович
8
Merzlova, Halyna
8
Nadtochii, Valentyna
8
Мерзлова, Галина Вікторівна
8
Надточій, Валентина Миколаївна
7
Rol, Nataliia
7
Недашківська, Наталія Володимирівна
7
Роль, Наталія Валеріївна
5
Merzlov, Serhii
.
далі >
Тема
3
rabbits
3
кролі
2
bee families
2
brain
2
development
2
enzymes
2
heart
2
honey
2
meat
2
quality
.
далі >
за датою випуску
11
2022
8
2020
8
2021
Has File(s)
27
true
Тип матеріалу
16
Тези доповідей, Матеріали конфере...
11
Стаття