Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
Назва: | Харчова цінність і якість охолодженої риби |
Інші назви: | Nutritional value and quality of chilled fish |
Автори: | Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Nataliia |
Ключові слова: | охолоджена риба;органолептична оцінка;зовнішній вигляд;консистенція;запах;якість розбирання;chilled fish;organoleptic assessment;appearance;consistency;smell;quality dismantling |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Недашківська Н. В. Харчова цінність і якість охолодженої риби / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 20-22. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено харчову цінність і якість охолодженої риби. За результати органолептичних досліджень, визначають зовнішній вигляд, консистенцію, запах, якість розбирання і в результаті чого встановлюють придатність охолодженої риби до вживання. |
Опис: | The nutritional value and quality of chilled fish were studied. According to the results of organoleptic studies, the appearance, consistency, smell, quality of disassembly are determined and, as a result, the suitability of chilled fish for consumption is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066 |
УДК: | 639.2.067:664.951.1:006.015.5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchova_tsinnist.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.