Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
Назва: Харчова цінність і якість охолодженої риби
Інші назви: Nutritional value and quality of chilled fish
Автори: Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Ключові слова: охолоджена риба;органолептична оцінка;зовнішній вигляд;консистенція;запах;якість розбирання;chilled fish;organoleptic assessment;appearance;consistency;smell;quality dismantling
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Недашківська Н. В. Харчова цінність і якість охолодженої риби / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 20-22.
Короткий огляд (реферат): Досліджено харчову цінність і якість охолодженої риби. За результати органолептичних досліджень, визначають зовнішній вигляд, консистенцію, запах, якість розбирання і в результаті чого встановлюють придатність охолодженої риби до вживання.
Опис: The nutritional value and quality of chilled fish were studied. According to the results of organoleptic studies, the appearance, consistency, smell, quality of disassembly are determined and, as a result, the suitability of chilled fish for consumption is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
УДК: 639.2.067:664.951.1:006.015.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchova_tsinnist.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.