Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
Title: | Харчова цінність і якість охолодженої риби |
Other Titles: | Nutritional value and quality of chilled fish |
Authors: | Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Nataliia |
Keywords: | охолоджена риба;органолептична оцінка;зовнішній вигляд;консистенція;запах;якість розбирання;chilled fish;organoleptic assessment;appearance;consistency;smell;quality dismantling |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Недашківська Н. В. Харчова цінність і якість охолодженої риби / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 20-22. |
Abstract: | Досліджено харчову цінність і якість охолодженої риби. За результати органолептичних досліджень, визначають зовнішній вигляд, консистенцію, запах, якість розбирання і в результаті чого встановлюють придатність охолодженої риби до вживання. |
Description: | The nutritional value and quality of chilled fish were studied. According to the results of organoleptic studies, the appearance, consistency, smell, quality of disassembly are determined and, as a result, the suitability of chilled fish for consumption is determined. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066 |
metadata.dc.identifier.udc: | 639.2.067:664.951.1:006.015.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kharchova_tsinnist.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.