Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
Title: Харчова цінність і якість охолодженої риби
Other Titles: Nutritional value and quality of chilled fish
Authors: Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Keywords: охолоджена риба;органолептична оцінка;зовнішній вигляд;консистенція;запах;якість розбирання;chilled fish;organoleptic assessment;appearance;consistency;smell;quality dismantling
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Недашківська Н. В. Харчова цінність і якість охолодженої риби / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 20-22.
Abstract: Досліджено харчову цінність і якість охолодженої риби. За результати органолептичних досліджень, визначають зовнішній вигляд, консистенцію, запах, якість розбирання і в результаті чого встановлюють придатність охолодженої риби до вживання.
Description: The nutritional value and quality of chilled fish were studied. According to the results of organoleptic studies, the appearance, consistency, smell, quality of disassembly are determined and, as a result, the suitability of chilled fish for consumption is determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
metadata.dc.identifier.udc: 639.2.067:664.951.1:006.015.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kharchova_tsinnist.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.