Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-12-19T15:53:37Z-
dc.date.available2022-12-19T15:53:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНедашківська Н. В. Харчова цінність і якість охолодженої риби / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 20-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066-
dc.descriptionThe nutritional value and quality of chilled fish were studied. According to the results of organoleptic studies, the appearance, consistency, smell, quality of disassembly are determined and, as a result, the suitability of chilled fish for consumption is determined.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено харчову цінність і якість охолодженої риби. За результати органолептичних досліджень, визначають зовнішній вигляд, консистенцію, запах, якість розбирання і в результаті чого встановлюють придатність охолодженої риби до вживання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectохолоджена рибаuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectзовнішній виглядuk_UA
dc.subjectконсистенціяuk_UA
dc.subjectзапахuk_UA
dc.subjectякість розбиранняuk_UA
dc.subjectchilled fishuk_UA
dc.subjectorganoleptic assessmentuk_UA
dc.subjectappearanceuk_UA
dc.subjectconsistencyuk_UA
dc.subjectsmelluk_UA
dc.subjectquality dismantlinguk_UA
dc.titleХарчова цінність і якість охолодженої рибиuk_UA
dc.title.alternativeNutritional value and quality of chilled fishuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.2.067:664.951.1:006.015.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchova_tsinnist.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.