Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недашківська, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Nedashkivska, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T15:53:37Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T15:53:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Недашківська Н. В. Харчова цінність і якість охолодженої риби / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 20-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8066 | - |
dc.description | The nutritional value and quality of chilled fish were studied. According to the results of organoleptic studies, the appearance, consistency, smell, quality of disassembly are determined and, as a result, the suitability of chilled fish for consumption is determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено харчову цінність і якість охолодженої риби. За результати органолептичних досліджень, визначають зовнішній вигляд, консистенцію, запах, якість розбирання і в результаті чого встановлюють придатність охолодженої риби до вживання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | охолоджена риба | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.subject | зовнішній вигляд | uk_UA |
dc.subject | консистенція | uk_UA |
dc.subject | запах | uk_UA |
dc.subject | якість розбирання | uk_UA |
dc.subject | chilled fish | uk_UA |
dc.subject | organoleptic assessment | uk_UA |
dc.subject | appearance | uk_UA |
dc.subject | consistency | uk_UA |
dc.subject | smell | uk_UA |
dc.subject | quality dismantling | uk_UA |
dc.title | Харчова цінність і якість охолодженої риби | uk_UA |
dc.title.alternative | Nutritional value and quality of chilled fish | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.2.067:664.951.1:006.015.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchova_tsinnist.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.