Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8430
Назва: | Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Quality assurance and approaches to the detection of falsification, according to the commodity evaluation of natural wines used in the hotel and restaurant business |
Автори: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Sliusarenko, Sergii |
Ключові слова: | натуральні вина;якість;фальсифікація вин;підфарбовування;готельно-ресторанний бізнес;natural wines;quality;falsification of wines;tinting;hotel and restaurant business |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Слюсаренко С. В. Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі / С. В. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 63-64. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі висвітлено підходи, щодо викриття фальсифікації натуральних вин за товарознавчої оцінки, які включають методи виявлення підфарбовування натуральних вин і окремі рівні маркерних показників їх якості. |
Опис: | The work highlights the approaches to exposing the falsification of natural wines for commodity evaluation, which include methods of detecting tinting of natural wines and separate levels of marker indicators of their quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8430 |
УДК: | 640.4:663.2/.3:658.6 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zabezpechennia_yakosti.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.