Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8430
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSliusarenko, Sergii-
dc.date.accessioned2023-03-06T08:17:59Z-
dc.date.available2023-03-06T08:17:59Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСлюсаренко С. В. Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі / С. В. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 63-64.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8430-
dc.descriptionThe work highlights the approaches to exposing the falsification of natural wines for commodity evaluation, which include methods of detecting tinting of natural wines and separate levels of marker indicators of their quality.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі висвітлено підходи, щодо викриття фальсифікації натуральних вин за товарознавчої оцінки, які включають методи виявлення підфарбовування натуральних вин і окремі рівні маркерних показників їх якості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectнатуральні винаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectфальсифікація винuk_UA
dc.subjectпідфарбовуванняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectnatural winesuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfalsification of winesuk_UA
dc.subjecttintinguk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.titleЗабезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeQuality assurance and approaches to the detection of falsification, according to the commodity evaluation of natural wines used in the hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc640.4:663.2/.3:658.6uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zabezpechennia_yakosti.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.