Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8430
Title: Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі
Other Titles: Quality assurance and approaches to the detection of falsification, according to the commodity evaluation of natural wines used in the hotel and restaurant business
Authors: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Sliusarenko, Sergii
Keywords: натуральні вина;якість;фальсифікація вин;підфарбовування;готельно-ресторанний бізнес;natural wines;quality;falsification of wines;tinting;hotel and restaurant business
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Слюсаренко С. В. Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі / С. В. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 63-64.
Abstract: У роботі висвітлено підходи, щодо викриття фальсифікації натуральних вин за товарознавчої оцінки, які включають методи виявлення підфарбовування натуральних вин і окремі рівні маркерних показників їх якості.
Description: The work highlights the approaches to exposing the falsification of natural wines for commodity evaluation, which include methods of detecting tinting of natural wines and separate levels of marker indicators of their quality.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8430
metadata.dc.identifier.udc: 640.4:663.2/.3:658.6
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zabezpechennia_yakosti.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.