Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260
Назва: Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання
Інші назви: Analysis of gluten-free raw materials and prospects for their use
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Роль, Наталія Валеріївна
Rol, Nataliia
Ключові слова: целіакія;дієтичне харчування;кондитерські вироби;«безглютенове» борошно;celiac disease;dietary food
Дата публікації: 2022
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Надточій В.М. Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання / В.М. Надточій, Н.В. Роль // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали V-ї Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .– Мукачеве, 2022 .– С. 31–33.
Короткий огляд (реферат): Висвітлені інноваційні технології безглютенових кулінарних виробів для хворих з порушеним обміном білкових речовин за використання безглютенового борошна. Охарактеризовані безглютенові борошняні суміші на основі гречки, рису, льону, коноплі, амаранту
Опис: Innovative technologies of gluten-free culinary products for patients with protein metabolism disorders due to the use of gluten-free flour are highlighted. Gluten-free flour mixtures based on buckwheat, rice, flax, hemp, amaranth are characterized
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260
УДК: 664.661.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_bezghliut.pdf712,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.