Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260
Назва: | Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання |
Інші назви: | Analysis of gluten-free raw materials and prospects for their use |
Автори: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna Роль, Наталія Валеріївна Rol, Nataliia |
Ключові слова: | целіакія;дієтичне харчування;кондитерські вироби;«безглютенове» борошно;celiac disease;dietary food |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Мукачівський державний університет |
Бібліографічний опис: | Надточій В.М. Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання / В.М. Надточій, Н.В. Роль // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали V-ї Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .– Мукачеве, 2022 .– С. 31–33. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлені інноваційні технології безглютенових кулінарних виробів для хворих з порушеним обміном білкових речовин за використання безглютенового борошна. Охарактеризовані безглютенові борошняні суміші на основі гречки, рису, льону, коноплі, амаранту |
Опис: | Innovative technologies of gluten-free culinary products for patients with protein metabolism disorders due to the use of gluten-free flour are highlighted. Gluten-free flour mixtures based on buckwheat, rice, flax, hemp, amaranth are characterized |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260 |
УДК: | 664.661.2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_bezghliut.pdf | 712,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.